Eurobike 2024 & Pells. Fotoreportáž

9. 7. 2024

Veletrh Eurobike se přes rok opět rozrostl. Do největšího hesenského města letos dorazilo více než 35 000 obchodníků a přes 33 000 cyklonadšenců. Kola Pells si našla své místo mezi 1 800 výrobci z více než 60 zemí celého světa. Na veletrhu byl znatelný posun cyklistiky směrem k elektokolům a elektřinu využívajícím komponentům, nárůst popularity gravel bajků nebo důraz na ekologii výroby i produktů samotných.

   

Za Pells jsme s sebou přivezli nejen oblíbené stálice, jako jsou modely Thorr nebo Razzer. Představili jsme také první vlaštovky z připravované modelové řady pro rok 2025, mezi kterými vyčníval karbonový gravel Raw. Více detailů o něm, stejně jako o ostatních nových modelech Pells, se dozvíte na podzim.

   

Největší zájem u návštěvníků i obchodníků vzbudil v našem stánku koncept e-bajk Stormer Adventure. Aby taky ne. Stvořili jsme jej z naší touhy po dobrodružství a nekompromisně jej vybavili tak, aby odpovídal naší představě univerzálního e-bajku, který dokáže dostat skialpinistu ke sněhové pokrývce ve vyšších nadmořských výškách.

Jako pohon jsme zvolili Bosch Performance CX Smart System se 750 Wh baterií, specializované vybavení tvoří zimní terénní pláště Schwable Ice Spiker, hliníkové blatníky SKS, držák na telefon s powerbankou SKS Compit, výkonné světlo Litemove AEW-230 W High Beam Mode, držák na lyže Cyclite a vyhřívané gripy. Specialitou je pak oděru a nečistotám odolná barva, která se používá u offroadových vozidel. Vyrazili byste na něm za dobrodružstvím?

   

Eurobike 2024 se nadmíru vydařil. Děkujeme všem, kteří se za námi na stánek Pells stavili a těšíme se na příští rok.


Každým šlápnutím se dostáváme dál, překonáváme nové překážky, posouváme své hranice, objevujeme nové možnosti a poznáváme dosud skrytá místa.